Svanholm Cricket Udstyr
English

Nu står den 7-7

Tirsdag d. 24. februar 2009 kl. 23:18 af Henrik Pfaff

Vore juniorer måtte indkassere et nederlag i finalen til Ishøj i vores traditionelle juniorjulecup i Schneekloth-Hallen d. 20. december og dermed står de to klubber med hver syv sejre i denne turnering.

Ishøj vinder Brøndby Cuppen 2008I finalen startede vi med 97 – og det er for lidt i indendørsspillet. Hasan Rashid lavede 40 not out, Hamid Shah 27, før han løb tør for makkere. Ishøj passerede i næstsidste over for tabet af 2 gærder.

Vi sluttede som etter i vores pulje foran AB og KB, vores 2. Hold, der led under de mange vinterferieafbud, gjorde det pænt, selvom det var i en pulje med førstehold fra Ishøj, Køge og Skanderborg. Holdet vandt overraskende over Skanderborg, hvor Khizar Javaid, Hamza Shah og miniputten Saif Ahmed lavede henholdsvis 21, 21 og 20 alle not out, da vi passerede Skanderborg indledende 112 på næstsidste bold takket være Saif.