English

Sejr i Ishøj Cup - Kæmpe fremgang hos lilleputter

Søndag d. 6. januar 2013 kl. 19:48 af Henrik Pfaff

Traditionelt er årets to første ungdomsturneringer Ishøjs Drenge Cup og Køges lilleputstævne, der afvikles førstkommende søndag d. 13. januar. I Køges Lilleput Cup har Svanholm som den eneste to lilleputhold med. Det er en bedrift for træner Saad Ahmed. Da han startede lilleputtræningen her i efterårssæsonen stod vi med bare et par spillere.

Ishøjs Drenge Cup blev afviklet søndag d. 6. januar i Gildbroskolen og som det har været tilfældet en del år gik pokalen til os.

Den indledende turnering bestod af fire hold, der endte i følgende rækkefølge: Svanholm, KB, Ishøj og Køge.

Der var finale mellem de to bedst placerede.

Mens KB havde presset Svanholm i den indledende turnering var det ikke tilfældet i finalen, som vi vandt med noget i retning af 115/65. Stort set samtlige vore gærdespillere gik not out. Når det ikke gik bedre for KB skyldtes det nok, at holdets bedste spiller, den tidligere svanholm-dreng Hassan Ali, tidligt blev kastet ud af Aske Larsen.

Bl.a. præsterede vi et markspil, der var væsentligt bedre end vore modstanderes

Vores indendørs kampe kan findes til venstre på denne side.

KB’s keeper tæt på at gribe Svanholms Saud Munir i drengefinalen i Ishøjs stævne.

Anfører Saud Munir får overrakt pokalen af Ishøjs formand Asmat Ullah

Svanholms vindere: Forrest fra venstre: Jonas Henriksen, Saud Munir, Azaan Ur-Rehman.
Bagest: Aske Larsen, Awais Raheel, Hussain Bashir og Saif Ahmed