Svanholm Cricket Udstyr
English

Seniorerne kunne - genvandt deres indemesterskab østpå

Tirsdag d. 28. marts 2023 kl. 18:41 af Henrik Pfaff

Indeturneringerne øst blev afsluttet med de afgørende kampe om seniorernes mesterskab. Mens finalen blev bleg, var semifinalen mellem vinderne af den indledende turnering Svanholm og treeren KB I den ”moralske” finale.

KB endte med at være alle ude før den sidste over og det blev nok afgørende. Holdet endte på 119 og det er traditionelt lige en ti points for lidt. Holdet scorede med foruroligende hast i begyndelsen, men Said Alam, netop hjemvendt fra en lang ferie, kastede nogle billige overe. Så panikkede KB og fik sig selv ud en over før tid.

Åbnerne Musa Mahmood og Saud Munir gjorde deres pligt, gik ikke og lavede maksimum og så havde man jo dem til sidst. Abdullah Mahmood lavede hurtige 19 og anfører Hamid battede femmer med 20 not out.

Til sidst kom Saud Munir (33x) og Musa Mahmood (23x) ind igen og passerede på første bold i sidste over.

KB 2 vandt den anden semifinale over Albertslund, men kunne intet stille op i finalen mod os, der blev et antiklimaks. KB 2 var ude for 69 og det passerede vi for et gærde i 7,3 overe. Igen var åbnerne Saud Munir og Musa Mahmood ubesejrede.

Abdullah får ikke sænkekølen ned og kastes ud

Ex-svanholmer Bilal Aftab kaster til Saud Munir

Vidunderligt indendørsrod. Den liggende KB- gærdespiller slår den over keeper Saud Munir

Said Alam netop hjemvendt fra en lang ferie, gjorde det godt

Holdet genvandt dermed sit mesterskab og viste klasse ikke mindst i markspillet. Rigtig ideelt kunne man nok have ønsket sig en seamer mere end Saud Munir, men ofte er spinnere bedre i dette lille spil.

Stævnet manglede Ishøj, som normalt er i top i denne cricketform. Holdet blev frakendt turneringspoint for brug af en ulovlig andetholdsspiller og det kostede finalepladsen.

Vinderne: Stående fra venstre Said Alam, Hamid Shah, Musa Mahmood, Saud Munir, Abdullah Mahmood, Ehsan Karimi, Aden Aftab