Juniorerne vandt for 6. år i træk

Søndag d. 21. december 2014 kl. 21:19 af Henrik Pfaff

Svanholm vandt igen sin egen juniorjuleturnering efter finale over Ishøj. I den indledende runde måtte KB neje sig over to kampe, da spillere hos Copenhagen - det tredje hjul i den gruppe – var blevet syge. I den anden gruppe klarede vores 2. hold sig pænt ved at vinde over AB, men tabte til Ishøj.

Finalen så længe ud til at blive ensidig, da Ishøj efter de første fem overe kun havde 21 takket være tæt kastning fra brødrene Jonas og Mads Henriksen. Men da spinnerne kom på tog Ishøj fat og endte med 101.

Den total så vi ud til at bade os til, men pludselig løb et par af spillerne mellem gærderne, som om de havde beruset sig under julefrokosten dagen forinden – men her var det kun formand og næstformand, der rørte det alkoholiske. Så det kan ikke være derfor.

Man Mads Henriksen og Saif var i behold og battede forsigtigt vindertotalen hjem i 10 over og vi vandt vores egen turnering for 6 år i træk.

Jonas Henriksen i et rigtigt indendørsslag

Vi var lidt i klemme i finalen mod Ishøj, så Saif Ahmed måtte tøjle sine aggressive tendenser

Vinderne: Øverst Saif Ahmed, derefter fra venstre Bilal Khan, træner, Mads Henriksen, Saud Munir, Said Alam,